SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Aktiv Ungdom i Malmö
Välkommen till Föreningen Aktiv Ungdom Malmö

Vi är en stor barn- och ungdomsförening i Malmö med verksamhet för barn, unga och vuxna från 4 år och uppåt - med Dansskola med grupper från 4 års ålder och till vuxna, Musikalskola från 6 år och uppåt, Teaterskola för barn från 6 år och uppåt, Konst & Målarskola från 6 år och uppåt. Under året har vi dessutom många gratis-aktiviteter, workshops, lov-aktiviteter inom dans, konst, design och mycket mera. Läs mer om oss via flikarna (de tre strecken).
Höstens program beräknas vara klart till den 1 juli.

Hoppas vi ses hos oss!

Om oss på Aktiv Ungdom
2023-04-17 09:15
 
Kurser hösten 2023
2023-04-17 09:02

Vi planerar att ha hösten 2023s program klart senast i början på juli. 

Kurserna i vår startar vecka 34, 35 eller 36, beroende på kurs.

Vill du att vi mailar programmet till dig maila oss så skickar vi ut en länk så fort det är klart, info@aktivungdommalmo.se

 

Vi har kursverksamhet för barn och unga, främst i åldrarna 4-18 år, på vardagskvällar och lördagar inom områdena dans, teater, musikalskola och konstskola.

 

Vi har flera olika lokaler runt om i Malmö, tex Malmö city, Dammfri, Limhamn, Sorgenfri, Kirseberg, m.fl.

 

Har du frågor om vår verksamhet, kontakta oss gärna, mail. info@aktivungdommalmo.se, tel. 0760-442191.

 

I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet.  Vi har med nybörjare och "gamla" elever i samma grupp och har åldersindelning istället för nivåer. Vill du veta mer, hör av dig till oss.

 

Har du gått kurs hos oss under hösten 2022 kommer du att få mail med förtur till programmet innan det kommer ut.

Ladda ner MedlemsAppen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..