SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Aktiv Ungdom i Malmö

Är du intresserad att jobba hos oss?!

Vi söker nästan alltid efter ledare (om inte nu så till nästa termin...)

 

Vi är öppna för ansökningar från dig som har fyllt 16 år och uppåt till vuxen, oavsett ålder.
(Ledar-assistenter/hjälpledare från ca 12/13 år och uppåt).

Vår yngsta ledare är just nu 17 år och vår äldsta 74 år, samt resterande med stor variation där emellan. Så tveka inte att söka pga. din ålder. 

 

Samtliga våra kurser är på vardagkvällar och lördag och söndag.
Vi har inga ledaruppdrag dagtid vardagar, endast efter skolan vardagkvällar och lördag, söndag.

 

Vi har begränsade resurser och följer, ersättningsmässigt, ungefär Malmö stads fritidsledar-ersättningar, samt uppåt beroende på erfarenhet, utbildning, m.m.

 

Är du intresserad - skicka gärna in ett personligt brev och din CV nu till jobb@aktivungdommalmo.se. Ange vilken typ av ledartjänst du söker. (Söker du endast för att du är arbetssökande hos AF, vänligen meddela det, så kan vi lägga vår tid på dem som verkligen vill söka jobbet.)

Har du frågor hör mer än gärna av dig, jobb@aktivungdommalmo.se eller 0760-442191

 

 

Vi har också flera andra verksamhets-inriktningar som vi arbetar med, och är också alltid sugna på nya idéer så länge det är icke-idrottslig verksamhet.

 

Har du en idé om en verksamhet som du vill leda - skriv till oss med din idé. Eller om du är intresserad av att skapa en verksamhet - kanske kan du göra det hos oss!

Är ni redan en grupp men söker efter en förening att tillhöra (och kanske för att slippa lite administration) maila vår verksamhetsledare Pernilla och berätta mer om er själva, email: pernilla@aktivungdommalmo.se

 

 

 

 

Är du intresserad av jobb hos oss??

Nästa terminsstart är våren 2024. 

Då kommer vi att söka efter barndans-ledare, teaterledare, m.fl. 

 

Är du intresserad, håll koll här på vår hemsida, eller skicka in ett personligt brev och CV redan nu, jobb@aktivungdommalmo.se. :-)

 

Har du frågor hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla, jobb@aktivungdommalmo.se eller 0760442191